Hoquei sobre herba

Tres gols de penal córner i acaba quart de l’EHL

Hoquei sobre herba. L’Atlètic Terrassa cau derrotat per 3-0 contra el Royal Racing Club de Brussel·les en el partit per la tercera i la quarta plaça

La lluita per pujar al podi i emportar-se la medalla de bronze en el partit pel tercer i quart lloc de l’EHL, la màxima competició europea de clubs, no va ser favorable a l’Atlètic Terrassa. El conjunt egarenc va perdre per 3-0 contra el Royal Racing Club de Brussel·les belga i va finalitzar en la quarta posició. L’Atlètic Terrassa es va veure molt castigat pels penals córner i els tres gols que va encaixar van ser en aquesta jugada, i transformats pel mateix jugador: Tanguy Cosyns. Els egarencs van tenir ocasions clares per marcar i van lluitar fins al final, però sempre van ser dominats pel rival.

En la primera meitat, els dos equips van tenir alguna ocasió clara per inaugurar el marcador, però les defenses van estar encertades. Els egarencs van disposar d’un penal córner a 2:45 del descans, però el potent llançament va anar al travesser. El conjunt belga també va tenir una ocasió de penal córner a uns minuts del final i l’àrbitre en va assenyalar tres de seguits. Finalment, en el tercer, el Brussel·les va marcar, a 40 segons del final del primer temps, i es va arribar al descans amb un mínim 1-0 en contra.

El conjunt belga va marcar el 2-0, també de penal córner, en el segon minut després de la represa i el Brussel·les va continuar amb el seu domini del partit, tot i que amb el pas dels minuts l’Atlètic Terrassa va disposar de les seves ocasions. En l’inici del darrer quart es va repetir la història: penal córner en el segon minut de joc a favor del Brussel·les i gol de Tanguy Cosyns, el tercer en el seu compte particular (3-0). Els egarencs van continuar intentant anotar un gol, i a 1:17 del final del partit van tenir tres penals córner seguits, però no en van poder transformar cap.

EL BOTXÍ

El jugador belga Tanguy Cosyns va anotar els tres gols que va fer el Brussel·les