Ciclisme

Exhibició de Bean Healy (EF) en la vuitena etapa del Giro

Primoz Roglic ataca al final de la darrera ascensió i Remco Evenepoel respon però cedeix 15 segons

Bean Healy (EF) és el vencedor de la vuitena etapa del Giro, de 207 quilòmetres entre Terni i Fossombrone. Els últims 57 eren de pujar i baixar, amb dos passos per Capuccinni (4a) –el segon dels quals a 5,9 de meta– i un per Cesane (2a) entremig. L’irlandès ha atacat al final de la primera ascensió, quan formava part d’una escapada de13 integrants, el millor dels quals en la general era Warren Barguil (Arkea) 29è a 6:39 minuts i mig del noruec Andreas Leknessund (DSM).

Healy, que converteix l’EF en el vuitè equip que guanya en vuit etapes, agafava distància en el final de la primera ascensió i arribava a fregar els dos minuts de marge respecte un grup de cinc perseguidors i superava els sis sobre el pilot, en el qual Primoz Roglic (Jumbo) atacava en el final de la darrera ascensió amb Leknessund i Evenepoel seguint l’eslovè a uns metres.

El belga ha perdut la referència de Roglic en la baixada, en la què dos Ineos –Tao Geoghegan Hart i Geraint Thomas– s’enganxaven a l’eslovè però no li passaven relleus fins la recta de meta.

El campió del mon entrava a 15 segons de l’altre gran favorit al mallot rosa, que segueix sent Leknessund amb el belga a 8 segons. Aquest diumenge, 35 km de CRI amb mig minut d’Evenepoel sobre Roglic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)