Ciclisme

Bais suma la seva primera victòria professional després de 210 km d’escapada

L’italià Davide Bais (Eolo) ha sumat la seva primera victòria com a professional després de culminar una escapada de 210 km amb dos companys més en la setena etapa del Giro d’Itàlia. Davide Bais, el txec Karel Vacek (Corratec) i el també italià Simone Petilli (Intermarché) han marxat del pilot en els primers quilòmetres juntament amb l’eritreu Henok Mulubrhan (Green Project), però aquest s’ha despenjat a meitat d’etapa. Els tres aventurers han arribat a tenir més de dotze minuts i mig d’avantatge i s’han jugat el triomf en l’ascensió al port de primera categoria Campo Imperatore on estava la línia de meta.

El pilot s’ha agafat un dia de festa, ha deixat marxar als escapats i només al final ha reduït la diferència, però mai ha intentat atrapar-los. El gran grup ha arribat a tres minuts i deu segons comandat per Remco Evenepoel (Soudal), quart, i Primoz Roglic (Jumbo), cinquè. No hi han hagut canvis en la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.