Waterpolo

Primera prova superada

Waterpolo. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta no falla en l’estrena contra el Jug Dubrovnik i es jugarà l’accés a la final de la Champions contra els amfitrions del Novi Beograd (17 h per TdP)

Barceloneta 11 Jug Dubrovnik 9

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:Aguirre; Famera, Matkovic, Munárriz (2), De Toro (1), Larumbe, Pavillard (3), Fernández, Tahull, Perrone (2), Biel (3), Bustos i Porter.JUG DUBROVNIK:Popadic; Burdjelez, Mozara, Zvono (1), Jokovic (2), Vukojevic, Biljaka (1), Lazic, Prkoca, Kakaris (1), Grgurevic, Zuvela (3)i Jurisic.PARCIALS:1-1, 4-4, 4.2 i 2-2.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta es va alliberar dels nervis i la pressió del debut amb un triomf contra el Jug Dubrovnik (11-9) i avui lluitarà contra el Novi Beograd (17 h per TdP) per accedir a la segona final de la Champions de la seva història. A l’equip mariner li va costar entrar en joc. Després d’un inici de partit amb poc ritme, amb moltes interrupcions, amb penals i exclusions, va posar una marxa més en el tercer quart (8-5) i va saber gestionar la seva renda fins al final.

El primer quart va ser molt estrany. De tempteig i amb excés de respecte. Va acabar amb taules gràcies als penals convertits per Munárriz i Jokovic, respectivament. Però se’n van xutar tres més. Larumbe i Perrone el van estavellar al travesser, i Kakaris va veure con Aguirre li aturava el llançament. En el segon quart els dos equips es van deixar anar en atac, però es mantenia l’equilibri. Aprofitant les superioritats, van convertir el duel en un intercanvi de gols per arribar a l’equador amb empat a 5. Pel Barceloneta van veure porteria Munárriz, De Toro, Pavillard i Biel.

Pas endavant en defensa

Després del descans llarg, els d’Elvis Fatovic van posar una marxa més en defensa disposats a enfilar el camí de les semifinals. L’equip mariner ja s’assemblava al que va enlluernar durant la lligueta preliminar. Pavillard va obrir el foc amb una canonada amb el seu llarg braç esquerre, i Perrone, per partida doble, va trobar fissures pel mig de la defensa rival (8-5). Vjekoslav Kobescak va demanar temps mort per aturar la sagnia i el Jug va agafar aire gràcies a un penal convertit per Jokovic. Biel, en una acció de superioritat, va tornar a obrir forat, però Zuvela va respondre amb la mateixa moneda per segellar el 9-7 abans d’entrar en el quart definitiu. El Jug no es donava per vençut i tornava a retallar diferències gràcies a l’eficàcia de Zuvela (9-8). Però l’Atlètic Barceloneta no estava disposat a fer més concessions i va sentenciar el partit i l’accés a les semifinals amb els tercers gols de Biel i de Pavillard. L’11-9 de Zvono va arribar a només 4 segons per al final.

El Vouliagmeni, endavant

En el tercer partit de la jornada hi va haver sorpresa. El Vouliagmeni, el quart classificat del grup del Barceloneta, va superar el Brescia, que havia estat el líder de l’altre grup. Amb 10-11 al marcador i a 1:46 per al final el partit es va haver de suspendre durant uns minuts per un fort xàfec. Després de la represa del joc, el resultat ja no es va moure i el conjunt grec va acabar segellant el bitllet a semifinals. Qui no va fallar va ser el defensor del títol i el gran favorit, el Pro Recco, que va eliminar el Ferencvàros per 8-4.

ELS VESTIDORS

Segur que hi ha coses a millorar, però avui el més important era guanyar
Elvis Fatovic
entrenador del barceloneta
Hem sabut tirar el partit endavant sent forts en defensa al final del tercer quart i en l’últim
Unai Aguirre
porter del barceloneta
No era el ritme de partit que ens convenia, però hem sabut adaptar-nos a les circumstàncies
Unai Biel
jugador del barceloneta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)