Waterpolo

Conjurats per guanyar el bronze

wWaterpolo. El Zodiac CN Atlètic Barceloneta passa el dol de la dura derrota en les semifinals i vol rubricar una gran temporada superant el Vouliagmeni en la pugna pel tercer lloc de la Champions

Tot i la crua derrota en les semifinals, el tècnic i els jugadors del Zodiac CN Atlètic Barceloneta es van conjurar des del primer moment per lluitar pel bronze de la Champions avui contra el Vouliagmeni (19 h, TdP). “Per respecte a tota la temporada que hem fet, per nosaltres mateixos i pel club, hem d’anar a buscar el tercer lloc”, va sentenciar el tècnic Elvis Fatovic, que malgrat la derrota va quedar satisfet amb el joc i la imatge del conjunt mariner contra el Novi Beograd. En la mateixa línia es pronunciava Marc Larumbe, un dels jugadors més tocats després de la desfeta en els penals: “Hem de passar el dol i pensar ja en el bronze, molt important per al club i per als jugadors més joves que no han tingut la fortuna de guanyar-lo.”

El Vouliagmeni, debutant en la final a 8, ha estat una de les sorpreses de la competició després de derrotar el Brescia en els quarts de final (10-11). En les semifinals van caure contra el Pro Recco (8-12), tot i que a la mitja part empataven a 5. Durant la lligueta preliminar, l’Atlètic Barceloneta va dominar clarament el conjunt grec, tant en la primera volta (7-11) com en la segona (13-6).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)