Tennis

Rebeka Masarova, cap de cartell a l’Open Solgironès

Tennis. Els setzens de final arrenquen avui a la Bisbal d’Empordà en un torneig WTA 125 que té tres jugadores entre les 100 millors del món

El quadre principal de la setena edició de l’Open Internacional femení Solgironès de la categoria WTA 125 –115.000 dòlars en premis–, el torneig femení de més graduació dels que es disputen a Catalunya juntament amb el Catalonia Open, arrencarà avui al matí a les pistes del CT La Bisbal amb la disputa de l’eliminatòria de setzens de final.

La barcelonina de 23 anys Rebeka Masarova (71a de la WTA), que l’any passat va caure en els quarts de final i que la setmana passada va perdre en tres sets contra la nord-americana Coco Gauff (3a de la WTA) a Roland Garros, és la cap de cartell de la competició –debutarà contra la turca Cagla Buyukakcay (248a)–, seguida de la suïssa de 25 anys establerta a Catalunya Jill Teichmann (77a) i de l’hongaresa de 24 anys Panna Udvardy (97a), totes tres top 100 del torneig, en què participa l’argentina de 26 anys Nadia Podoroska (103a), semifinalista de Roland Garros l’any 2020 i que el 2021 va accedir a la semifinal de dobles. Aquell mateix any va ser 36a de la WTA. També hi serà la blanenca de 23 anys Marina Bassols (130a), que l’any passat va arribar als quarts i que debutarà contra l’alemanya Katharina Hobgarski (233a). L’altra catalana és la barcelonina Guiomar Maristany (305a). La palafrugellenca Aliona Bolsova debuta avui en el quadre de dobles al costat de Rebeka Masarova.

Els quatre partits de la fase prèvia es van jugar ahir. Timea Babos (1) –exnúmero 1 del món de dobles–, Andreea Prisacariu (2), Ekaterine Gorgodze (3) i Lucía Cortez accedeixen al quadre principal.

LES CATALANES

A més de Masarova, hi són Marina Bassols i Guiomar Maristany

PRÈVIA

Timea Babos, exnúmero 1 de dobles, va segellar l’accés al quadre principal
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)