Tennis

Cau la primera cap de sèrie

Tennis. Obert Solgironès WTA 125. La russa Diana Shnaider (6) perd contra l’eslovena Kaja Juvan. Rebeka Masarova (1) i Marina Bassols entren avui en acció en els setzens de final

La russa de 19 anys Diana Shnaider (6) es va convertir ahir en la primera cap de sèrie de l’obert Solgiropes WTA 125 eliminada. Shnaider va perdre contra l’eslovena Kaja Juvan per 7-6 (2) i 6-3 en una jornada marcada per la pluja, que va provocar interrupcions. L’argentina Nadia Podoroska (7), per exemple, es va desfer de l’aragonesa Irene Burillo per 7-5, 3-6 i 7-6 (1) en 3h17. També es van classificar la nord-americana Caroline Dolehide (4), la neerlandesa Arantxa Rus (7) i , entre d’altres, la veterana hongaresa procedent de la prèvia Timea Babos, que va ser 25a de la WTA.

Masarova-Bolsova

La parella formada per la palafrugellenca Aliona Bolsova i la barcelonina Rebeka Masarova va superar la primera eliminatòria contra la txeca Anastasia Detiuc i la veneçolana Andrea Gámiz (1) per 6-1, 6-2 i jugaran demà les semifinals. Masarova (1) debutarà avui en el quadre individual contra la turca Cagla Buyukakcay. La blanenca Marina Bassols s’enfrontarà a l’alemanya Katharina Hobgarski.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)