Hoquei sobre herba

El Junior fa història i guanya el seu primer títol de la lliga femenina

Les de Sant Cugat han derrotat per 2-4 el Club de Campo en la final

El Junior ha fet història al guanyar el seu primer títol de la lliga de la divisió d’honor femenina al superar en una gran final el Club de Campo de Madrid per 2-4. El conjunt de Sant Cugat ha fet un gran inici de partit, s’ha avançat amb un 1-4 en el primer quart i després ha sabut controlar al seu rival. El Junior tenia set subcampionats de lliga i per fi ha assolit el títol de campió.

El Junior ha fet un gran primer quart i ha estat molt efectiu en les ocasions que ha tingut. Ha sabut aturar l’empenta inicial de les madrilenyes i Berta Sarrahima ha inaugurat el marcador de penal corner i dos minuts després Laura Bosch ha fet el 0-2. El Club de Campo ha retallat les diferències, però les santcugatenques s’han avançat fins l’1-4 amb un gol de Maria Gesti i un altre de penal corner de Julia Strappato en el darrer segon del primer període. En el segon quart el Club de Campo ha anat més a l’atac i s’ha arribat al descans amb el 2-4.

El conjunt madrileny ha buscat la remuntada i en el tercer quart ha disposat de diversos penals corner que la defensa i la portera del Junior han defensat molt bé. La mateixa tònica ha continuat en el darrer període amb un seguit de penals corner pel Club de Campo, que a falta de cinc minuts ha tret la portera i han atacat amb una jugadora més. El Junior ho ha aguantat tot i s’ha emportat la victòria i el títol.