Futbol sala

El club completa el sextet de lliga

Poliesportiu. El Barça reivindica la seva riquesa transversal ara que venen revolts i tanca una temporada excepcional amb un ple impressionant de totes les seccions professionals

El títol de lliga conquerit ahir a l’Olivo Arena per l’equip de la secció de futbol sala tanca el cercle i completa el pòquer de les seccions poliesportives i el sextet de l’entitat si comptem també els èxits de l’equip de futbol masculí i del femení. En el cas de l’hoquei sobre patins i de l’handbol, a més, s’han aconseguit els campionats sense perdre ni un sol partit en tota la competició.

Ara que el traçat esdevé sinuós amb les retallades, les seccions es reivindiquen amb aquests títols, que fan un efecte compensatori amb el dèficit en les respectives copes d’Europa. Només el futbol femení, de manera molt brillant, ha estat capaç de conquerir Europa aquesta temporada i el seu alt grau de competitivitat no és una flor d’estiu.

En un esport com el futbol sala en què la lliga ha apujat el nivell sensiblement en els últims anys, el Barça s’ha sobreposat durant el play-off a un mal final de lliga regular que el va relegar a la segona posició i ha conquerit el títol per la via ràpida contra un equip complicat com el Jaén.

Sis, per primer cop

El Barça havia fet ple de lligues en els equips professionals la temporada 1998/99, la del centenari del club, però sense comptar-hi encara ni el futbol sala (competia a divisió de plata) ni l’equip femení de futbol (va entrar com a seccció el 2001 i va pujar a la màxima categoria el 2004). Aquesta és la primera vegada que el ple de lligues arriba amb sis equips blaugrana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)