Vela

Quatre d’instal·lats, en falten dos

Vela. El director general de la copa d’Amèrica Barcelona 2024, Grant Dalton, fa una valoració molt positiva de l’arribada dels equips i de les seves bases. S’espera que els últims dos arribin al final d’aquest mes o a començament d’agost

El director general de la copa d’Amèrica Barcelona 2024, Grant Dalton, va explicar que els quatre equips que ja estan instal·lats a es seves bases al Port Vell de Barcelona estan contents amb les instal·lacions, i que les han ocupat abans del que estava previst. “He estat seguint l’arribada dels equips a les bases i he consultat amb tots ells la seva opinió. Estan tots contents i satisfets pels seus emplaçaments, cosa que ja m’esperava, tot i que sempre hi ha algú que no ho està mai, però aquesta vegada ningú m’ha presentat queixes”, va dir Dalton.

Els quatre equips de la copa d’Amèrica que ja s’estan entrenant a Barcelona són l’Alinghi, que està acabant la base al moll d’Espanya al costat del Maremagnum; el Luna Rossa Prada Pirelli, al moll de Llevant; l’American Magic, a Marina de Barcelona’92, i l’Emirates Team New Zealand, al moll de Barcelona, amb l’antiga terminal de Balearia com a seu administrativa. Els dos equips que falten, l’Ineos Britannia, que ja té la base finalitzada al moll d’Espanya, al costat de l’Imax, i l’Orient Express francès, al moll de Ponent, seran a Barcelona a finals d’aquest mes de juliol o a principis d’agost.

Tots sis equips competiran a Vilanova i la Geltrú al setembre en la primera regata preliminar amb els seus AC40, els monocascos amb foils d’11,80 metres d’eslora.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)