Vela

El New Zealand, el campió de la Copa d’Amèrica, ja navega per Barcelona

L’AC75 “Te Rehutai” ha iniciat els entrenaments

L’AC75 “Te Rehutai” (Brisa Marina) de l’Emirates Team New Zealand ha començat a navegar per les aigües de Barcelona dos dies abans del que estava previst. El guanyador de la 36a Copa d’Amèrica a Auckland 2021 ja ha començat amb el seu programa d’entrenaments. La bones condicions meteorològiques al camp de regates de Barcelona han fet que els tècnics neozelandesos avancessin la posada a l’aigua de l’AC75.

El vaixell, que havia arribat a la base del moll de la Ciutat Comtal el 6 de juliol, ja estava a punt després d’un gran esforç del seu equip de terra i els dos patrons titulars, l’australià Nathan Outteridge i el neozelandès Pete Burling, guanyador de les dues darreres edicions de la copa, s’han posat al timó per provar les condicions del Mediterrani. El Team New Zealand ha coincidint a les aigües de Barcelona amb l’Alinghi suís i l’American Magic nord-americà, que també estaven entrenant.

Ray Davies, entrenador de la tripulació neozelandesa, ha manifestat: “Hem tingut condicions increïbles de vent i, com que ens estarem aquí durant quatre mesos, el nostre objectiu és entendre el lloc i aprendre tot el que puguem sobre les condicions de vent i onades.” Kevin Shoebridge, director d’operacions de l’Emirates Team New Zealand, ha destacat que quan l’equip va treure “Te Rehutai” de l’hangar “hi havia persones de puntetes fent fotos del vaixell al costat de la tanca de la base”. Una demostració de la gran expectació que ha causat l’arribada a Barcelona del vigent campió de la Copa d’Amèrica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)