Natació

Iris Tió i Alisa Ozhogina, classificades per a la final del duet tècnic del mundial

De les 38 parelles participants, el duet format per Tió i Ozhogina ha aconseguit la novena posició

La catalana Iris Tió i la sevillana Alisa Ozhogina han aconseguit la novena posició de la categoria duet tècnic de natació artística del mundial amb 228.7059 punts. De les 38 parelles participants, Tió i Ozhogina han superat el tall després de fer una bona actuació i, d’aquesta manera, han aconseguit la classificació per a la final que es disputarà diumenge a dos quarts d’una del migdia.

La primera posició de la prova l’han aconseguit les xineses Liuyi Wang i Qianyi Wang, amb un total de 280.3334 punts, mentre que el segon lloc ha estat per a les austríaques Anna-Maria Alexandri i Eirini-Marina Alexandri, que han obtingut 275.3233 punts. Finalment, l’última posició del podi l’han obtingut Marina Aleksiiva i Vladyslava Aleksiyiva, amb 274.1934 punts. Curiosament, aquests tres primers duets estan formats per germanes bessones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes

No sóc subscriptor

Tarifa digital d’El Punt Avui i L’Esportiu

Per
només
48

per un any

Ja sóc subscriptor

Per gaudir dels avantatges has d'activar la teva subscripció facilitant-nos el número de contracte i el NIF o DNI de la subscripció.

Activa la subscripció