Natació

Iris Tió guanya la medalla de bronze en el solo tècnic del mundial

La catalana ha fet un gran exercici valorat amb 254.2100 punts

Iris Tió ha guanyat una espectacular medalla de bronze en la final del solo tècnic del mundial de Fukuoka. La catalana no ha fet cap errada, com li va passar en la preliminar, i ha aconseguit una puntuació de 254.2100 que l’ha situat en la tercera plaça. Iris Tió havia arribat a la final amb la setena puntuació i en la lluita per les medalles s’ha superat notablement. En la impressió artística ha sumat 102.4000 punts, la segona millor valorada, i en l’execució ha arribat fins als 151.8100 punts.

El títol mundial l’ha aconseguit la japonesa Yukiko Inui amb una impressionant puntuació de 276.5717, mentre que la segona plaça ha estat per l’austríaca Vasiliki Alexandri amb 264.4200. La grega Evangelia Platanioti, segona en la preliminar, ha estat l’última en competir i podia treure la medalla a la catalana, però s’ha quedat en 242.5000 punts i ha ocupat la quarta posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)