Natació

Tió i Ozhogina, en duet lliure, i González, en el solo lliure, a la final del mundial

La barcelonina Iris Tió, que ja s’ha penjat dues medalles en el campionat, i la sevillana Alisa Ozhogina, han estat cinquenes en la fase de qualificació de la modalitat de duet lliure del mundial de Fukuoka amb 223,1792 punts i han accedit a la final de dijous, en la qual lluitaran per les medalles després d’haver-se penjat el bronze en el duet tècnic. La millor puntuació l’han obtingut les austríaques Ana Maria Alexandri i Eirini-Marina Alexandri amb 251,4313 punts, seguides de les ucraïneses Vladyslava i Maryna Aleksiiva (251,0981) i de les nord-americanes Megumi Field i Ruby Remati (225,9459).

En la preliminar de solo lliure homes, el català Dennis González ha estat quart amb 169,8521 i demà lluitarà per les medalles. El nord-americà Kenneth Gaudet ha estat el millor amb 179,7834 punts, mentre que el tercer lloc l’ocupa el britànic Ranjuo Tomblin amb 172, 5166. González va ser campió del mon júnior de solo lliure l’any passat.

Pujol paga l’esforç

En els 5 quilòmetres d’aigües obertes, el blanenc Guillem Pujol va notar l’esforç d’haver nedat els 10 km diumenge i va acabar 33è a 3:50 del vencedor, l’alemany Florian Wellbrock. El seu company Carlos Garach va ser dotzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)