Ciclisme

Garrote és cinquè amb Espanya en el relleu per equips de la classe H

L’equip paralímpic ha tingut un incident en la primera volta i no han pogut lluitar per les medalles

Sergi Garrote ha format part de l’equip paralímpic d’Espanya que ha finalitzat en la cinquena posició del relleu per equips de la classe H. El conjunt estatal aspirava a lluitar per les medalles, però un incident en la primera de les nou voltes ho ha impedit. Sergi Garrote(H2), Luis Miguel García-Marquina (H3) i Martín Berchesi (H4) han acabat cinquens amb 26:40, a 1:05 de França (25.35) que ha guanyat el títol després d’una dura lluita amb Alemanya, segon a 15 segons, i Itàlia que ha abandonat a dues voltes del final.

En la primera volta Martin Berchesi s’ha vist tancat per un rival i ha anat contra les tanques. Ha perdut temps i ha completat el primer gir en l’onzena i darrera posició a un minuts del líder. A partir d’aquí ha tocat la remuntada i a cada volta han anat superant rivals i mantenint la diferència al voltant del minut. S’han quedat a mig minut de la tercera plaça dels Estats Units.

En el BMX Racing Marc Román ha arribat a la semifinal de la categoria sub-23 i ha quedat eliminat. En els quarts de final ha aconseguit el quart lloc de la seva eliminatòria i s’ha classificat, però en la semifinal ha ocupat el setè lloc de la seva i s’ha quedat sense final per la que es classificaven els quatre primers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)