Vela

Trittel i Botín son segons en 49er en el mundial de la Haia

El català Florian Trittel i el cantàbric Diego Botín son segons amb 71,8 punts en la modalitat de 49er en el mundial de les classes olímpiques de vela que es disputa a la Haia i ja s’han assegurat la plaça olímpica. Avui han computat un quart lloc i un setzè i els neerlandesos Lambriex-Van der Werken –45 punts, amb dos triomfs i un tercer lloc avui–els han arrabassat el lideratge. En el 49er FX, Alicia Fras, de Cambrils, i la canària Elena Barrio també disputen la fase final i ocupen la 21a plaça, amb 176 punts després de guanyar avui la darrera regata de la jornada.

En el 470 mixt, Jordi Xammar i Nora Brugman ocupen el tercer lloc amb 82 punts –ascendint des de la setena plaça i entrant en la lluita per les medalles–i Sílvia Mas i el gallec Nicolás Rodríguez son vuitens amb 97 punts i han quedat fora de la medal race. Els líders destacats son els japonesos Oksada-Yoshioka amb 29 punts.

En la modalitat de surf d’estel, Gisela Pulido és divuitena amb 62 punts. En ILCa 6, la santcugatenca Cristina Pujol ocupa el lloc 44è amb 131 punts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)