Ciclisme

Triomf en solitari per a Andreas Kron a Montjuïc

Andrea Piccolo (EF) és el nou líder de la general

Andreas Kron (Lotto) és el gunayador de la segona etapa de la Vuelta, de 182 quilòmetres entre Mataró i Barcelona. El danès (1998) ha coronat sol al Castell de Montjuïc i ha entrat amb 7 segons d’avantatge respecte els més immediats perseguidors amb Kaden Groves (Alpecin) segon i Andrea Vendrame (Ag2r) tercer.

Joel Nicolau (Caja Rural), que debuta en una gran, formava part de la fuga juntament amb Andrea Piccolo (EF), Javier Romo (Astana), Matteo Sobrero (Jayco) i Jetse Bol (Burgos). L’escapada es consolidava superat Sant Bartomeu (3a). Estenalles (2a) al quilòmetre era el lloc on més punxades hi havia, amb Geraint Thomas (Ineos), Remco Evenepoel (Soudal) i Juan Ayuso (UAE) entre la dotzena llarga de perjudicats.

Nicolau i Bol es desconnectaven del cap de cursa en el descens a Olesa de Montserrat, amb l’aparició de la pluja, i acabarien neutralitzats a 30 de meta, a Pallejà. Les caigudes es succeïen amb Primoz Roglic (Jumbo) en la part davantera del pilot, que tenia els del davant a un minut i mig quan Andrea Piccolo (EF) també se n’anava al terra en una rotonda, tot i que aconseguia tornar al davant i, a 24 km de meta, era Sobrero el que es despenjava, fos. Molins de Rei era una altra emboscada per als corredors del pilot, amb l’italià Lorenzo Milesi, líder de la general, anant al terra i arribant amb 13:51 perduts.

Piccolo i Romo eren caçats a 8 de meta, pujant a Montjuïc i quan els temps per la general ja estaven marcats i permetien a l’italià sortir amb el mallot de líder aquest dilluns a Súria. Encara quedaven per repartir les bonificacions al Castell i a meta i, Andreas Kron (Lotto), guanyador d’etapa en la Volta fa dos anys; coronava en solitari i baixant agafava uns metres, suficients per apuntar-se la primera victòria de l’any.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)