Ciclisme

Groves s’emporta la victòria a l’esprint en l’arribada a Tarragona

Una caiguda a menys d’un quilòmetre de meta ha deixat pocs velocistes al davant

L’australià Kaden Groves (Alpecin) s’ha emportat la victòria a l’esprint en la quarta etapa de la Vuelta que ha arribat a Tarragona. En els darrers metres ha superat al colombià Juan Molano (UAE) que semblava que tenia els triomf a l’abast. Una caiguda en un revolt a uns centenars de metres de la línia de meta d’un parell de velocistes ha deixat Juan Molano i Kaden Groves al davant amb una mica d’avantatge i s’han jugat el triomf entre ells.

L’etapa de 184,6 km entre Andorra la Vella i Tarragona ha estat marcada per le’escapara de tres corredors, l’argentí Eduardo Sepúlveda (Lotto Dstny), el basc Ander Okamika (Burgos-BH) i el corredor d’Avila David González (Caja Rural-Seguros RGA). Han marxat del pilot en els primers quilòmetres, però mai han superat els dos minuts i mig d’avantatge ja que els grup principals els ha anat controlant en tot moment.

Eduardo Sepúlveda ha passat primer els dos ports de muntanya de tercera categoria i ha consolidat el mallot del premi de la muntanya. Després de passar el Col de Lilla s’ha deixat anat i el pilot l’ha atrapat a 22 km de la meta, mentre que els seus companys d’escapada han aguantat tres quilòmetres més al davant.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)