Ciclisme

Groves repeteix i suma el segon triomf a l’esprint en la Vuelta

El líder Evenepoel amplia en sis segons la seva avantatge al ser primer en l’esprint bonificat

Kaden Groves (Alpecin) ha sumat la seva segona victòria consecutiva a l’esprint en la Vuelta. L’australià ha sigut el més ràpid en la meta de Burriana i ha aconseguit la seva quinzena victòria com a professional. L’etapa de 186,5 km entre Morella i Burriana es preveia que acabaria a l’esprint i això ha estat. L’equip Alpecin ha controlat els darrers quilòmetres i el seu velocista s’ha imposat per davant de l’italià Filippo Ganna (Ineos) i el belga Seca van Gestel (TotalEnergies).

El líder de la general Remco Evenepoel (Soudal), ha ampliat en sis segons la seva avantatge ja que ha passat primer l’esprint bonificat de Nules a deu quilòmetres del final.

En els primers quilòmetres de l’etapa hi han hagut diferents intents d’escapada que el pilot no ha permès, fins que ho ha aprovat en solitari l’uruguaià Eric Fagúndez (Burgos) i s’ha començat a distanciar del grup principal. Ha rribat a tenir cinc minuts i mig de marge, i s’ha mantingut al davant fins a dos quilòmetres del Col de la Ibola. El líder de la muntanya, l’argentí Eduardo Sepúlveda (Lotto Dstny), ha atacat per sumar els punts del cim, ha superat a l’uruguaià, ha passat primer. En la baixada ha continuat en solitari però sense intentar incrementar la diferència i el pilot l’ha atrapat a 38 km de meta, i els equips amb velocistes han controlat fins al final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)