Gimnàstica

Espanya es classifica pels Jocs de París 2024 al ser novena en el mundial

Thierno Diallo acaba el 28è i és el segon reserva de la final del concurs complert

L’equip espanyol masculí de gimnàstica Artística s’ha classificat pels Jocs Olímpics de París 2024. Espanya, amb els catalans Thierno Diallo i Joel Plata, ha finalitzat en la novena posició en el mundial que s’està disputant a Anvers. Al final de la primera jornada d’ahir el conjunt estatal va acabar sisè (247.795), però en les dues últimes subdivisions d’aquest matí l’han superat tres equips –Canadà, Sïssa i Itàlia–; i ha baixat a la novena plaça. Aquesta posició l’ha classificat pels jocs, però ha quedat fora de la final del mundial per només 0.368 punts respecte Xina que ha estat la vuitena (248.163).

Thierno Diallo, que ahir estava en la 20a plaça, no s’ha pogut classificar per la final del concurs complert –els 24 millors amb només dos gimnastes per país–; ha finalitzat en la 28a posició i és el segon reserva. Cap component de la selecció estatal s’ha classificat per les finals per aparells.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)