Gimnàstica

Thierno Diallo serà en la final del concurs complet del mundial

Figurava com a segon reserva i serà repescat per la baixa de com a mínim dos dels gimnastes que el van precedir en la jornada de qualificació

El gimnasta de l’Egiba Manresa Thierno Diallo serà demà (19.30 h per TdP) en la final del concurs complet del mundial d’Anvers. El campió estatal figurava com a segon reserva i ja se sap que hi ha com a mínim dues baixes dels gimnastes que el van precedir en la jornada de qualificació. Precisament, una de les baixes és l’alcoià Néstor Abad, que va acabar just per davant seu amb 80,899 punts i ja havia anunciat que renunciava a la final per unes molèsties que arrossega al canell. Thierno en va sumar 80,799. En tot cas, la llista oficial dels 24 participants en la final no es farà pública fins aquest vespre.

Per al gimnasta de l’Egiba serà una bona oportunitat per rubricar un curs espectacular en què ha assolit la medalla de bronze en les paral·leles de l’europeu, a més del desè lloc en el concurs complet, i sobretot ha segellat la classificació olímpica per equips en el mundial d’Anvers, l’objectiu prioritari de la temporada.

Pel que fa a la final, els millors gimnastes en la qualificació van ser els japonesos Kenta Chiba (85,799) i Kazuma Kaya (85,598), segon en l’última edició del memorial Joaquim Blume.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)