Gimnàstica

Thierno Diallo acaba en un bon 20è lloc en el concurs complert del mundial

El japonès Daiki Hashimoto revalida el títol de campió

Thierno Diallo ha finalitzat en una bona 20a posició del concurs complert mundial d’Anvers amb una puntuació de 79.932. El català va entrar com a reserve en aquesta final perquè va ser el 28è en la qualificació, i la renuncia de varis gimnastes l’ha permès disputar la final dels 24 millors. El gimnasta de l’Egiba Manresa ha aconseguit la seva millor puntuació en el salt amb 14.133 punts, tot i penalitzar una dècima per treure un peu del limit de la caiguda. En el seu millor aparell, les paral·leles, el català no ha estat de tot encertat i només ha tret una nota de 13.833, cinc dècimes menys que la que va aconseguir en la qualificació. En la resta d’aparells Thierno Diallo ha aconseguit 13.366 punts en el terra., 13.300 en el cavall amb arcs, 13.000 en les anelles, 12.300 en la barra.

El japonès Daiki Hashimoto, el campió olímpic, ha revalidat el títol mundial amb 86.132 punts i més d’un punt de marge sobre l’ucraïnès Illia Kovtun que ha estat segon amb 84.998. Ha completat e podi el nord-americà Frederich Richard amb 84.332. El japonès ha fallat en el seu primer aparell, el terra, i ha acabat la primera rotació 17è i a un punt del primer. A cada aparell ha remuntat i en la cinquena rotació de les sis, ja s’ha situat primer.

Daiki Hashimoto va ser tercer de la qualificació per darrera de dos companys de l’equip del Japó, només dos gimnastes del mateix país poden disputar la final del concurs complert i el segon va renunciar perquè pogués entrar en la final i lluitar per revalidar el seu títol mundial.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)