Esquaix

El sabadellenc Iker Pajares guanya la copa d’Espanya a Santiago

El sabadellenc Iker Pajares (PSA 21, Club Tennis Sabadell/BGS) es va endur el títol de campió de la copa d’Espanya absoluta d’esquaix jugada els passats dies 13 al 15 d’Octubre a Santiago de Compostel·la. Pajares va superar a primera ronda a l’australià Allan Bailey, a vuitens de final al barceloní resident a Gibraltar Iván Flores i a quarts de final al valencià Ernesto Revert (PSA 711) tots per 3 jocs a 0. A les semifinal partit molt intens davant el també català Edmon López (PSA 104, Club Tennis Sabadell) per un ajustat 3 a 2, remuntant un 0-2 i acabant amb un 12 a 10 al cinquè joc. A la final Pajares es va imposar a l’argentí Robertino Pezzota (PSA 168) per 3 jocs a 1, amb parcials d’11/5, 11/6, 8/11 i 11/6. Bernat Jaume (PSA 58, Squash Project) va aconseguir la tercera posició, derrotant a quarts de final a Nilo Vidal (PSA 181, Eurosport/BGS) per 3 jocs a 0.

En la categoria femenina la victòria se la va endur la gallega Marta Domínguez (PSA 61) a l’imposar-se a la final a l’argentina resident a Madrid Pilar Etchechoury (PSA 232) per 3 jocs a 0, amb parcials d’11/4, 11/6 i 11/4. Sofía Mateos (PSA 113, CN Sant Andreu/BGS), Ona Blasco (PSA 229, Tipi Park/Squash Project) i Montse Fajardo (Can Busqué Igualada) van caure als quarts de final davant Etchechoury (3 a 2), la gallega Inés Gómez (3 a 1) i la també gallega Icía Riveiro (3 a 0), respectivament.