Natació

Belmonte: “Ser en uns cinquens jocs olímpics és el que em fa llevar-me cada dia”

La nedadora badalonina i el CN Barcelona escenifiquen la nova aliança amb el repte d’aconseguir les marques mínimes per a París 2024

La quatre vegades medallista olímpica Mireia Belmonte (Badalona, 1990) i el CN Barcelona, encapçalat pel president Bernat Antràs, han escenificat la seva nova aliança en un acte celebrat aquest migdia al club cenebista. “Ser en els meus cinquens jocs olímpics és la motivació que cada dia em fa aixecar-me del llit”, ha dit taxativa la badalonina, que intentarà aconseguir el seu nou repte en les files del club degà de la natació catalana i espanyola. Belmonte evoluciona positivament de la lesió a l’espatlla que l’ha tingut un any apartada de la competició i la millor evidència és que la setmana vinent s’estrenarà en la copa catalana, que es disputa a les mateixes instal·lacions del CN Barcelona. Descartades les distàncies llargues –800 i 1.500 m– i amb vista a París 2024, la nedadora catalana se centrarà especialment en els 200 m papallona, i els 200 m i els 400 m estils, les tres proves on pensa que pot ser més competitiva.

L’acord entre Belmonte i el club barceloní és per un any, tot i que hi ha la porta oberta a perllongar-lo fins i tot més enllà de la seva carrera esportiva. “No pensem que estigui a la recta final de la seva carrera, pensem que té una empenta extraordinària i que encara no ha dit la seva última paraula. L’arribada de la Mireia és, per a nosaltres, un estímul extraordinari”, ha destacat el president del CNB Bernat Antràs durant el seu parlament.

Sense possibilitat de disputar el mundial de Doha al febrer, Belmonte buscarà la mínima olímpica al campionat d’Espanya Open, que es disputarà del 18 al 22 de juny. “Per mi, el juny és una data perfecta, perquè aquest Open serà com els trials nord-americans i australians, que se celebren just abans de la gran competició de l’any. Crec que puc arribar bé i tinc prou marge”, ha destacat. Tot i els moments complicats que ha viscut en els últimes mesos, la nedadora badalonina assegura que en cap moment ha pensat a llançar la tovallola: “La veritat és que hi ha hagut moments que no han estat precisament bonics, però ningú té més fe en mi que jo mateixa. Sempre penso en positiu i que el que ve serà molt millor, i sempre he tingut al cap aquestes ganes de participar en els meus cinquens Jocs i fer alguna cosa important. Tornar a aconseguir la millor versió de la Mireia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)