Natació

Mireia Belmonte fitxa pel CN Barcelona

La badalonina Mireia Belmonte (1990), la millor nedadora catalana de la història amb quatre medalles olímpiques al seu palmarès, competirà aquest curs en les files del CN Barcelona. Segons la nota emesa pel mateix club cenebista, es tracta “d’una temporada il·lusionant amb reptes competitius de primer nivell”. No és cap secret que el gran repte de Belmonte és poder competir en els seus cinquens Jocs Olímpics a París 2024.

Després d’un anterior cicle olímpic tortuós, la nedadora badalonina encara va ser capaç d’aconseguir un quart lloc en els 400 m estils de Tòquio 2020, a només 23 centèsimes del podi. Des d’aleshores, les lesions han tornat a marcar la seva trajectòria, tot i que l’any passat encara va ser desena en la mateixa prova dels 400 m estils en l’europeu de Roma 2022. L’últim curs se l’ha passat gairebé en blanc per culpa de les molèsties que arrossega a les espatlles. En tot cas, dijous acompanyada del president del CN Barcelona Bernat Antràs donarà detalls dels seus pròxims objectius. Des del club, consideren que la seva incorporació “aportarà un extra de motivació, confiança i competitivitat a un equip en creixement”. En les últimes temporades, Belmonte havia estat vinculada a l’UCAM Múrcia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)