Futbol sala

El Barça, emparellat amb el Jaén en la supercopa d’Espanya que es disputarà a l’Olivo Arena

L’altra semifinal enfrontarà el Palma i el Jimbee Cartagena en el torneig que es jugarà entre el 6 i 7 de gener

El Barça ha quedat emparellat amb l’amfitrió, el Jaén FS, en les semifinals de la supercopa d’Espanya, que es disputaran a l’Olivo Arena, el 6 de gener. La primera semifinal (16 h) enfrontarà el Palma Futsal i el Jimbee Cartagena, el segon i el tercer classificat en la lliga, mentre que el Jaén i el Barça jugaran el segon torn (18.15 h). La final està programada pel diumenge 7 de gener (18 h).

L’equip blaugrana tornarà a l’escenari on va rematar l’última edició de la lliga després de tancar la sèrie final per 3-0 (2-5 en l’últim assalt) contra el Jaén FS. En aquesta edició de la lliga, el Barça ja es va veure les cares contra el conjunt andalús al Palau Blaugrana, el 21 d’octubre, i va vèncer per un ajustat 3-2 després de remuntar un 1-2 a la segona meitat. El Barça té quatre supercopes al seu palmarès (2013, 2019, 2022 i 2023), mentre que els altres participants encara no n’han guanyat cap.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)