Futbol sala

El Barça veu estroncada la ratxa de victòries contra el Manzanares (3-6)

L’equip blaugrana, farcit de baixes, ha fer una convocatòria amb set jugadors del primer equip i sis del filial

El Barça ha vist estroncada la seva ratxa de set victòries a la lliga amb una derrota excessiva contra el Quesos Hidalgo Manzanares (3-6), l’equip revelació del campionat, que ha tret petroli de la seva visita al Palau Blaugrana. Feia dies que el conjunt de Jesús Velasco anava al límit, amb victòries in extremis després d’autèntics exercicis de supervivència. Avui, amb una convocatòria amb set jugadors del primer equip i sis del filial, ha arribat la segona derrota del campionat, la primera al Palau Blaugrana. A les cinc baixes ja conegudes s’hi han afegit el porter Dídac, per descans després de molta acumulació de partits, i de Matheus, per precaució després de rebre un cop en l’entrenament d’ahir. En aquesta ocasió l’efectivitat de Catela (15’) en el doble penal i les genialitats de Pito (20’ i 25’) no han estat suficients per frenar l’embranzida de l’equip manxec. El Barça, en tot cas, manté el lideratge amb suficient marge.

Una recuperació de Raúl Campos en la sortida de pilota de Catela ha sacsejat el Palau. El pivot del Manzanares ha superat Martí Antolín amb un xut creuat (6’). L’ala blaugrana ha estat a punt d’esmenar l’errada en l’acció posterior, però el seu xut ha sortit desviat per ben poc. En la segona, en un xut de doble penal després de la cinquena falta de l’equip manxec, Catela ja no ha perdonat (15’). La rèplica del Manzanares ha estat immediata. Álvaro López ha desviat un xut de Raúl Campos amb un toc de qualitat d’esperó que s’ha colat per sota de les cames del porter del filial (16’). El Barça no volia marxar als vestidors amb desavantatge i Pito ha aparegut des de l’extrem per esmenar-ho i restablir l’equilibri amb una canonada ajustada al pal dret de la porteria rival.

En la segona part s’ha repetit la mateixa història que a l’inici de partit. Raúl Campos ha recuperat una pilota a mitja pista i ha afusellat el jove porter del planter Pau López (23’), que debutava en el primer equip. Pito ha tornat a exercir de salvador i amb una genialitat, un xut parabòlic que ha sorprès la defensa i el porter manxec, restablia de nou de l’equilibri (25’). L’alegria no ha durat gaire al Palau. Juan Emilio (28’) ha aprofitat una pilota solta a l’àrea blaugrana després d’un xut de falta de Raúl Campos per marcar el quart del Manzanares. El panorama s’ha acabat d’enfosquir pels interessos blaugrana amb una cinquena diana polèmica. El porter del conjunt manxec ha fet un servei llarg amb el braç que s’ha colat directament dins la porteria de Pau López. La parella arbitral, davant les protestes dels jugadors del Barça, han donat validesa al gol en considerar que Daniel Gabriel (31’) l’ha fregat en el cap abans que a pilota traspassés el marc blaugrana. A 4:55 pel final, Velasco ha apostat pel porter jugador, però avui no era el dia i el Manzanares encara ha marcat un sisè gol en l’última acció a porteria buida.