Handbol

Campanya per impulsar el KH-7 BM Granollers a la remuntada europea

L’equip femení ha de guanyar per més de dos gols de diferència el Konyaalti turc (29-27) si vol superar la tercera eliminatòria de la copa europea, que es jugarà dissabte (12.30 h) al Palau d’Esports

El BM Granollers ha engegat una campanya per aconseguir el màxim suport dels aficionats en la tornada de la tercera ronda de la copa europea, en què l’equip femení ha de remuntar dos gols (29-27) contra el vigent campió, el Konyaalti BSK turc, si vol continuar endavant en la competició. Els socis del club amb abonament europeu podran accedir al Palau d’Esports de forma gratuïta, però per al públic en general, clubs i escoles hi haurà preus molt reduïts, amb descomptes del 50%. L’entrada d’adult (majors de 18 anys) serà de 6 euros i la infantil (6-17 anys), de només 3 euros. La promoció és vàlida fins demà i les entrades es poden adquirir des d’aquest lloc web https://p.berrly.com/bmg/events/.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)