Tennis

Granollers i Zeballos es juguen avui el títol

Tennis. ATP Finals. Superen Ebden-Bopanna per 7-5 i 6-4 i afronten la final de Torí contra Salisbury-Ram

La tercera semifinal en les ATP Finals de la parella formada per Marcel Granollers i Horacio Zeballos (5) en els darrers quatre anys va ser la bona i es va saldar amb un triomf per 7-5 i 6-4 en 1h19 contra l’australià Matthew Ebden i l’indi Rohan Bopanna (3), jugador contra el qual el català va guanyar el títol el 2012 amb Marc López de company. El català i l’argentí jugaran avui la final contra el britànic Joe Salisbury i el nord-americà Rajeev Ram (6), que van guanyar el francès Edouard Roger-Vasselin i el mexicà Santiago González (4): 7-6 (5), 3-6 i 10-7. Granollers i Zeballos van jugar a un gran nivell van i plasmar el domini amb un trencament en l’onzè joc del primer parcial i en el tercer del segon. No van cedir ni un servei i van salvar una pilota de break en contra en un punt d’or en el vuitè joc del primer set, l’única oportunitat que van tenir els seus rivals.

Djokovic-Sinner, final individual

Novak Djokovic (1) va sotmetre Carlos Alcaraz (2) per un efímer 6-3 i 6-2 i jugarà avui la seva novena final de les ATP Finals a la recerca del setè títol. El seu rival serà el jove italià de 22 anys Jannik Sinner (4), que afronta el partit més important de la seva carrera. Sinner va encendre el Pala Alpitour eliminant el rus Daniïl Medvédev per 6-3, 6-7 (4) i 6-1 amb un ressorgiment físic i mental en el tercer acte i es converteix en el primer italià que arriba a la final de la reunió de mestres. Amb 22 anys, aspira a ser el nou mestre del tennis mundial després d’haver conquerit l’any 2019, les ATP Finals de la Next Gen. Djokovic, per la seva banda, va resoldre el primer parcial amb un trencament, va encarrilar el partit amb una nova ruptura i el va rematar amb un tercer break en el setè joc. Alcaraz va desaprofitar les seves oportunitats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)