El Barça supera a un lluitador Logronyo (31-28) i guanya la copa d’Espanya

Suma el dinovè títol, i el tretzè de manera consecutiva

El Barça ha guanyat el primer títol de la copa d’Espanya, que és com es diu ara la copa Asobal, i ha sumat el dinovè d’aquesta competició, el tretzè de manera consecutiva. Els blaugrana han derrotat en la final per 31-28 a un complicat Logronyo La Rioja, que mai s’ha donat per vençut i ha lluitat fins al final. En el Barça Aleix Gómez ha marcat 8 gols i Dika Mem 7.

El Logronyo ha inaugurat el marcador de la final i en els primers minuts hi ha hagut intercanvi de gols, i el Barça no s’ha posat per davant fins el minut 11 (8-7). Les aturades de Gonzalo Pérez de Vargas i la direcció de l’equip i els gol de Dika Mem. També s’ha mostrat encertat Aleix Gómez, que ha marcat els primers tres gols i ha acabat el primer temps amb sis gols, cinc de penal. Els blaugrana han fet un parcial de 4-0 en el minut 20 que els ha portat a la seva màxima diferència de 6 gols en el primer temps (16-10). Una petita reacció del Logronyo per l’exclusió de Jaime Gallego els ha situat amb un 17-13 al descans.

El Barça ha iniciat la segona meitat amb ganes de sentenciar la final i amb un parcial de 5-1 s’ha situat amb 8 gols d’avantatge (22-14). El Logronyo ha evitat que els blaugrana incrementessin encara més la diferència, i poc a poc i amb molta lluita s’han situat a només 3 gols (28-25)a cinc minuts del final. El Barça no ha patir per la victòria, però ha hagut de controlar el joc i al final s’ha imposat per 31-28 i s’ha emportat el títol.

El Barça guanya la minicopa

El Barça ha guanyat la Minicopa juvenil que s’ha disputat conjuntament amb la copa d’Espanya. Els blaugrana han derrotat en la final el Bidasoa per 47-32. En el partit pel tercer i quart lloc el Granollers ha superat el Zumaia per 33-23. Les semifinals van ser més ajustades. El Barça va superar el Granollers per un curt 30-28 i el Bidasoa va vèncer al Zumaia per un mínim 28-27.