Hoquei sobre herba

El FC Barcelona homenatja la secció d’hoquei herba pels seus 100 anys d’història

El president Joan Laporta ha presidit l’acte de celebració del centenari davant d’una àmplia representació de membres actuals i històrics

La secció d’hoquei herba del FC Barcelona ha arribat als 100 anys i el FC Barcelona l’hi ha fet un acte d’homenatge i de celebració del centenari. La trobada ha servit per commemorar els millors moments del 100 anys d’història de la secció, davant d’una àmplia representació dels membres que l’han engrandit, des dels delegats fins a entrenadors, capitans, capitanes i històrics.

El president del FC Barcelona, Joan Laporta, acompanyat del directiu responsable de les seccions amateurs, Miquel Camps, del vicepresident de l’àrea esportiva, Rafael Yuste i del cap de les seccions amateurs, Gaby Cairo han estat presents en l’homenatge. També s’ha comptat amb la presència del president de la Federació Europea d’Hockey, Marcos Hofmann, del president del comitè organitzador del centenari de la federació catalana, Josep Maria Biosca i que també ha significat la celebració del centenari de la federació espanyola, presidida per Santiago Deo, i la federació catalana, presidida per Xavier Adell.

El FC Barcelona ha volgut homenatjar a les dues federacions, que, a la seva vegada, també han entregat una placa commemorativa al president blaugrana, en reconeixement per aquesta efemèride. Durant l’acte s’ha projectat un vídeo amb un recull de fotografies i moments històrics de la secció.

L’actual delegat de la secció Xavier Puig ha manifestat: “Estimem molt el Barça. Estem tots aquí perquè hem seguit el camí del cor. El Barça és molt fàcil d’estimar. L’Hockey és un esport educat, que combina molt bé amb els valors del club. Quan ningú parlava de paritat, érem paritat, quan ningú parlava de la inclusió, ja fèiem la inclusió.” Per la seva part Miquel Camps, el directiu responsable de les seccions amateurs ha comentat: “Tenim tot el que ha de tenir una secció i, realment, quan diem que el Barça és més que un club, s’entén per coses com aquesta. Tenim 3.500 nens i nenes jugant amb el nostre escut cada cap de setmana d’una forma amateur, per estima, per passió, per amor a l’esport i al club”.

Finalment Joan Laporta, el president del FC Barcelona ha afirmat: “Som més que un club perquè tenim Hockey”, i ha explicat: “Des de la Junta Directiva, hi ha la voluntat ferma i continuarem per aquest camí de donar suport a les seccions amateurs”. Joan Laporta també ha felicitat a la secció: “Us heu avançat als temps que corren, vau ser pioners i pioneres en temes de paritat i inclusió. Nosaltres estem treballant molt des de la Fundació en aquests projectes. Un esport que representa molt bé els valors del club.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)