Vela

Oskar Madonich i Gilda Dondona són els guanyadors absoluts de la 47a Christmas Race

El tarrgoní Àlvar Vila (CN Cambrils) acaba segon a ILCA 4

L’ucraïnès Oskar Madonich i la francesa Gilda Dondona, primer i segona de la classe ILCA 6, han sigut els campions absoluts de la 47a edició de la Christmas Race de Palamós. A la classe ILCA 4 victòria del britànic Ben Anderson i a les classes dobles els guanyadors han estat els britànics Neil Barsden i David Bromilow en 420 i els holandesos Tjed Wildeboer i Lars Van den Berg en 29er. El català Àlvar Vila (CN Cambrils) ha acabat segon a ILCA 4.

A la classe ILCA 6 Oskar Madonich s’ha emportat el títol per la porta gran, guanyant l’última mànega i traient 34 punts a la segona classificada i campiona femenina en aquesta classe, Gilda Dondona. El català Joan Fargas (CN Cambrils) ha acabat cinquè. El britànic Ben Anderson s’ha proclamat campió de l’ILCA 4 després de guanyar l’última prova i desbancar el fins ahir líder, el gironí Quim Ferrer (CN Sant Feliu), que no ha tingut un bon dia en fer un 28, que l’ha situat en la cinquena posició. El que ha pujat al podi ha estat el tarragoní Àlvar Vila (CN Cambrils) en la segona plaça.

A les classes dobles, 420 i 29er, encara que ho han intentat no s’ha pogut completar cap prova a la jornada final. A la classe 420 victòria dels britànics Neil Marsden i David Bromilow, que han finalitzat amb dos punts d’avantatge sobre els francesos Simon Prot i Berier Joyet Sean. La classe 29er ja té els seus primers líders del circuit EuroCup 2024. Es tracta dels campions de la Christmas Race –primera prova de la temporada–, els neerlandesos Tjed Wildeboer i Lars Van den Berg. Segons han acabat els alemanys Moritz Wagner i Leo Gradel.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)