Tennis

Carlos Alcaraz progressa adequadament

Tennis. Supera Miomir Kecmanovic amb molta solvència i se cita amb Alexander Zverev (6) en els quarts de final de l’obert d’Austràlia

El murcià Carlos Alcaraz (2) continua amb pas ferm en l’obert d’Austràlia i ahir va certificar el pas a quarts de final després de vèncer amb autoritat el serbi Miomir Kecmanovic, per 6-4, 6-4 i 6-0 (1h49). El seu pròxim rival serà l’alemany Alexander Zverev (6), que va sortir victoriós d’un xoc espectacular a cinc sets contra el britànic Cameron Norrie (19), per 7-5, 3-6, 6-3, 4-6 i 7-6 (3), en 4h05 de partit. Els millors resultats de Zverev a Melbourne Park són les semifinals del 2020 i els quarts de final del 2021.

Impulsat pel seu poderós cop de dreta i amb un ritme molt intens, Alcaraz va marcar territori des del primer moment i amb un trencament al tercer joc va prendre la iniciativa. Kecmanovic va elevar el nivell, però el murcià es mostrava molt consistent i amb un servei directe va enllestir el primer parcial en 38 minuts (6-4). A l’inici del segon set es van equilibrar les forces i es van poder veure alguns dels punts més espectaculars del duel. Alcaraz, però, sempre anava un pas endavant i va aprofitar la primera concessió del rival per tornar a segellar un break en el setè joc i rematar la feina amb el desè. Amb dos sets a favor, el partit ja va fer baixada per al tennista d’El Palmar contra un rival molt més castigat en les eliminatòries anteriors.

L’altre partit de quarts de final enfrontarà el rus Daniïl Medvédev (3), que va cedir un set contra el portuguès Nuno Borges (6-3, 7-6 (4), 5-7 i 6-1), i el polonès Hubert Hurkacz (9), que es va desfer del francès Arthur Cazaux (7-6 (6), 7-6 (3) i 6-4).

En el quadre femení, la ucraïnesa Daiana Iastremska, provinent de la prèvia, es va imposar a la russa Victoria Azarenka (7-6 i 6-4) i en els quarts se les haurà amb la txeca Linda Noskova, que va veure aplanat el camí després de la retirada per una lesió a la zona lumbar de la també ucraïnesa Elina Svitolina (3-0). En la part alta del quadre l’única cap de sèrie supervivent és la xinesa Qinwen Zheng (12), que s’enfrontarà a la russa Anna Kalinskaia.

Granollers i Zeballos, eliminats

El català Marcel Granollers i l’argentí Horacio Zeballos (4), semifinalistes en les dues últimes edicions a Melbourne Park, van veure barrat el pas als quarts de final de dobles per la parella alemanya Yannick Hanfmann i Dominik Koepfer en un partit molt anivellat, que es va haver de resoldre en tres ajustats sets, per 7-6 (5), 6-7 (3) i 6-4, i que es va allargar fins a les 2h25.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)