Esports de muntanya

Oriol Cardona acaba tercer la cursa esprint de la copa del món a Boí Taüll

El banyolí Oriol Cardona (Ski Club Camprodon), vigent campió d’Europa, ha estat tercer en la cursa esprint de la prova de la copa del món d’esquí de muntanya que s’ha fet avui a Boí Taüll, la tercera del calendari, i segueix viu en la lluita per la general. El primer lloc se l’ha endut el francès Thibault Anselmet (2:42.13) i el suís Arno Lietha (2:46.26) ha obtingut la segona posició. Cardona ha fet un temps de 2:48.04. “No he estat massa fi i els canvis tècnics també m’han costat bastant. M’ha costat molt arribar a la final i se m’ha fet bastant dur”, ha admès Cardona. Els joves Marc Ràdua i Ot Ferrer han quedat eliminats en les seves respectives sèries de quarts de final. La cursa esprint i els relleus mixts, que es disputen demà diumenge (11 h) amb Cardona i l’andalusa Ana Alonso, els campions europeus, entre els favorits, seran olímpics el 2026.

L’osonenca establerta a la Cerdanya Marta Garcia (CE Cerdanya Skimo Team), que ha fet un temps de 3:24.85, per la seva banda, ha acabat quarta. La campiona és la francesa Emily Harrop (3:13.04). El circuit de la copa del món ISMF 2023/24 va arrencar a Val Thorens, a França –or del banyolí Oriol Cardona en esprint i plata, amb Alonso en el relleu mixt–. La segona prova es va fer a l’estació de Pal Arinsal (Andorra) al gener, amb un bronze de Marta Garcia en la cursa vertical i un catorzè lloc de Cardona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)