Esports de muntanya

Cardona guanya la plata en la cursa esprint de la copa del món a Val Martello

El banyolí Oriol Cardona (Ski Club Camprodon) s’ha penjat la medalla de plata amb un temps de 3:18.71 en la cursa esprint de la copa del món d’esquí de muntanya a Val Martello (Itàlia) per darrera del francès Robin Galindo (3:18.47). El belga Maximilian Drion ha completat el podi (3:19:34). Cardona és el vigent campió d’Europa i mundial de la modalitat, va ser tercer a Boí Taüll en la primera cursa de la copa del món i va caure en els quarts de final a Villars-sur-Ollon (Suïssa) en la tercera. L’esquiadora de Calldetenes Marta Garcia (CE Cerdanya Skimo Team), per la seva banda, va ser cinquena ahir dissabte al costat d’Íñigo Martínez de Albornoz en el els relleus mixtes. Els vencedors van ser els italians Alba de Silvestro i Michele Boscacci.