Waterpolo

Propòsit d’esmena

Waterpolo. Després del mal partit contra l’Olympiacòs, l’Atlètic Barceloneta té clar que ha de recuperar la millor defensa per vèncer el líder, el Ferencváros

Després de la primera derrota de la temporada a la piscina de l’Olympiacòs (10-7), el Zodiac CN Atlètic Barceloneta reprèn la fase de quarts de la Champions amb un partit clau contra el Ferencváros (19.30 h, Teledeporte), el líder del grup B. A l’equador d’aquesta fase, un triomf tornaria a col·locar el conjunt mariner amb les màximes aspiracions, mentre que una ensopegada complicaria el panorama amb vista a l’objectiu d’aconseguir una de les dues places per a la final a quatre de Malta. “A aquestes alçades de la temporada tots els partits són clau, però aquest especialment perquè venim d’una jornada en què no vam jugar bé contra l’Olympiacòs. Al Pireu la nostra defensa no va funcionar bé i això és primordial per al nostre estil de joc”, resumeix el capità de l’Atlètic Barceloneta, Felipe Perrone.

El Ferencváros, invicte durant tota la temporada, és la base de la selecció hongaresa i té a les seves files el serbi Dusan Mandic, considerat un dels millors esquerrans de la història i determinant en els seus esquemes de joc. “És d’aquells jugadors que s’inventen gols del no-res i que provoquen l’obertura de les defenses perquè sempre has de tenir algú pendent d’ell”, remarca Perrone. Pel que fa a la manera de jugar, el capità mariner destaca: “El Ferencváros té la particularitat que gairebé tots els jugadors van a la boia, i això el fa diferent d’altres equips. Tenen un sol jugador amb aquest rol i la resta es van alternant en aquesta posició, així que haurem d’estar especialment concentrats en defensa.” El Brescia, que encara no ha puntuat en les dues primeres jornades, i l’Olympiacòs (20 h) s’enfrontaran en l’altre partit del grup.

El Pro Recco, als penals

En el grup A, el duel d’alt voltatge entre el Novi Beograd i el Pro Recco, els protagonistes de les dues últimes finals, es va haver de resoldre en la tanda de penals, en què el conjunt italià es va emportar el premi (14-15). De fet, la squadra de Sukno podia haver resolt la victòria molt abans després d’un segon quart espectacular (1-6). A l’inici de la segona meitat es va arribar a col·locar amb un 2-8, però el Novi Beograd va reaccionar i va forçar els penals (10-10) amb un xut ajustat al pal de Skoumpakis. Al seu torn, el Marsella va vèncer el Jadran Split a domicili (12-14).

ELS VESTIDORS

Tots els partits són clau, però aquest especialment perquè venim d’una jornada en què no vam jugar bé contra l’Olympiacòs
El Ferenváros té la particularitat que gairebé tots els jugadors van a la boia. Això els fa diferents
Felipe Perrone
capità de l’atlètic barceloneta

Waterpolo. Lliga de campions Grup D

Pos. Equip PTS PJ G E P GF GC
1 Zodiac Barceloneta 18 6 6 0 0 79 52
2 Marsella 9 6 3 0 3 69 68
3 Spandau 6 6 2 0 4 56 75
4 Vouliagmeni 3 6 1 0 5 66 75
  Fase de quarts
Darrera actualització: 05-12-2023 21:45:06
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)