Tennis

Nadal reapareix al Godó amb un triomf plàcid sobre Cobolli (6-2 i 6-3)

En la pista que porta el seu nom plena a vessar i després de dos anys d’absència, Rafa Nadal ha reaparegut al Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Comte de Godó amb una clara i plàcida victòria contra l’italià de 21 anys Flavio Cobolli (62è de l’ATP), per 6-2 i 6-3 (1h25). El seu pròxim rival, l’australià Alex de Minaur (4), serà de molta més exigència.

Nadal, amb alguns desajustos, ha començat servint amb precaució, sense voler forçar la zona abdominal. Mica en mica ha anat guanyant confiança i ritme. Amb el seu patró de joc habitual, canviant les alçades de la pilota, amb paciència i carregant sobre el revés del seu rival, el manacorí ha aconseguit el seu primer trencament en el quart joc. Cobolli, superat per l’escenari, jugava accelerat, amb certa precipitació. Nadal posava la directa, amb un nou trencament, i segellava el primer parcial per 6-2 (44’). El guió del partit s’ha mantingut amb un petit parèntesi, després que el tennista transalpí repliqués amb un trencament al que havia aconseguit el mallorquí en el segon joc. Nadal ja no ha fet més concessions i sense més ensurts ha rematat la feina amb 6-3 en el segon set, i l’afició dempeus aplaudint el seu retorn.

Rublev, eliminat

Si Rafa Nadal ha estat la cara de la jornada, la creu ha estat per a l’indomable Adrey Rublev, el segon favorit, que ha tornat a exhibir la seva pitjor imatge amb l’eliminació a la primera contra el californià Brandon Nakashima per 6-4 i 7-6 (6) en 1h53. Nakashima, número 87 del rànquing mundial, ha ofert la seva millor versió davant un rival que no s’ha trobat gens còmode ni ha mostrat una bona actitud en la posada en escena. En el segon parcial, ha tingut millors sensacions, però el tennista nord-americà ha mantingut el nivell per segellar la victòria en el desempat, en la segona pilota de partit. Nakashima s’ha emportat l’ovació del públic de la pista Rafa Nadal, mentre que Rublev ha estat xiulat després de destrossar una raqueta més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)