Hoquei sobre herba

MARIA ROMAGOSA

JUGADORA DEL JUNIOR FC

“Anem a totes i tenim possibilitats”

El Junior s'ha classificat per a la fase final de la lliga en quarta posició i jugarà les semifinals contra el líder, la Real Sociedad. Quines possibilitats tenen?
Elles són les favorites clares. Han fet una molt bona lliga regular i fa molt de temps que estan a dalt. Però si tenim motivació i treballem bé, de possibilitats en tenim.
Era un objectiu que tenien entre cella i cella des de l'inici de la temporada?
La temporada passada vam acabar molt decebudes perquè no estàvem en el grup de dalt, i aquest any es vam marcar estar entre les quatre primeres. El primer objectiu ja està complert i ara no ens podem conformar. Hem d'anar a totes.
Quines armes destacaria del Junior? I de la Real Sociedad?
El nostre treball defensiu és el nostre punt fort. Si deixem de vista això i pensem que som millors del que som, patirem. La Real és un conjunt molt fort físicament, fa molts anys que treballen juntes i imposen un ritme molt fort als partits. A més, a dalt hi tenen grans jugadores.
És la pitxitxi de la Divisió d'Honor. Què li suposa això?
Em sento bé perquè he ajudat l'equip a acomplir els objectius. A més, m'he demostrat a mi mateixa que, després de jugar de defensa, puc fer-ho bé a davant.
Són l'únic equip català que s'ha classificat per disputar la lliga. Què fa que els equips que tradicionalment estan amunt no hagin pogut arribar fins aquí?
Molts equips han tingut grans canvis i els han marxat jugadores importants. Algunes ens hem adaptat millor i altres no. Hi hem arribat les que coneixem la lliga.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)