Futbol sala

S'estrenen en la copa

Futbol sala. El Barça visita l'Escola Pia Sabadell i el Marfil Santa Coloma juga a la pista del Pallejà en els setzens de final

Els dos equips catalans de la màxima categoria estatal del futbol sala entren en la copa del Rei amb la disputa del setzens de final, a partit únic. El FC Barcelona visitarà aquest vespre (20.45 h) el CE Escola Pia Sabadell, mentre que el Marfil Santa Coloma jugarà (21 h) a la pista del FS Pallejà. Els blaugrana, que han guanyat les quatre edicions de la competició, s'enfronten amb un equip que milita en la segona divisió B estatal, però, no se'n refien i sortiran amb els millors homes. Els colomencs, per la seva part, tenen dues baixes importants per a aquest partit, el pivot Dani Salgado i el porter Dídac. El golejador té un edema muscular de l'abductor amb microtrencament, mentre que Dídac segueix ingressat a l'hospital de Mataró per conèixer l'origen de la infecció al colze. Sepe torna a l'equip després del partit de sanció.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)