Ciclisme

Més de 300 participants a Vilaür

Ciclisme. Les altes temperatures no van afectar la prova, consolidada en el calendari

En la vuitena edició de la marxa de BTT de Vilaür, organitzada pel CC Terraprims, hi va haver 327 participants tot i la forta calor que va fer, una mostra que confirma la consolidació de la prova en el calendari d'estiu a la localitat altempordanesa.

Jordi Falgueras, Eloi Batllori i Abel Roig, i Eva Marín, Judith Reina i Marian Matamala van ser els tres primers a completar el recorregut llarg, de 34 km, mentre que els podis de la volta de 20 km els van formar Ivan Guillén, Manel Martínez i Robert Vidal, i Sandra Fàbrega, Núria Ferrer i Tània Ródenas. També hi havia un circuit de 8 km per a les categories de promoció.

Copa catalana i cursa solidària

Sant Feliu de Pallerols és l'escenari aquest dissabte a la tarda de la copa catalana de carretera per a cadets, màsters 30, 40 i 50 i categoria femenina, amb recorreguts de 82 i 65 km (per als cadets, amb sortida a les Preses) per la Garrotxa, amb premi de muntanya (Castellfollit i Sant Esteve d'en Bas) i metes volants (les Preses i Cooperativa Verntallat) incloses. Diumenge, a Sant Feliu de Guíxols, es farà una prova de BTT (25 i 11 km) exclusiva per a dones inclosa en el circuit Donabike contra la síndrome TDAH infantil.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)