Trial

Bou, a un punt del vuitè títol

Motor. El campionat d'Espanya de trial decideix el campió en l'última prova, a Antas, i el pilot de Piera té un còmode avantatge respecte a Adam Raga, l'únic que el podria inquietar

Toni Bou només ha de sumar un punt en la prova que es disputa avui a Antas (Almeria) per guanyar per vuitena vegada el títol de campió d'Espanya de trial. El pilot de Piera s'ha imposat en les cinc proves anteriors i acumula un total de 100 punts. L'únic que el pot inquietar és Adam Raga, que ha sumat 81 punts i necessitaria guanyar i que Bou no puntués per aconseguir el campionat d'Espanya per sisena vegada.

Tot i que aspira a tornar a ser campió, Raga no té assegurada la segona plaça i la lluita més interessant sembla que estarà en veure com es completa el podi, ja que fins a cinc pilots més tenen possibilitats matemàtiques. El jove biscaí Jaime Busto ocupa la tercera plaça amb 63 punts, però només en té tres més que el català Albert Cabestany, mentre que el gallec Jorge Casales ocupa el cinquè lloc amb 59. Els catalans Miquel Gelabert –recent campió d'Europa–, i Jeroni Fajardo amb 49 i 48 punts respectivament ho tenen més complicat.

En la categoria TR2, el català Marc Riba ja té assegurat el títol de campió estatal i la lluita se centrarà a veure qui l'acompanya en el podi.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)