Motociclisme

Remuntada i victòria de Marc Márquez

Motociclisme. Valentino Rossi cau quan liderava el GP de Malàisia de Moto GP, i Àlex Rins entra segon rere el cerverí

Marc Márquez (Honda) ha guanyat el GP de Malàisia de Moto GP al davant d’Àlex Rins (Suzuki) i Johann Zarco (Yamaha). El pilot cerverí sortia setè després d’una penalització, però en la cinquena volta ja s’ha col·locat segon rere Valentino Rossi (Yamaha). L’italià ha liderat la cursa des de la sortida fins que ha caigut quan només faltaven quatre voltes i el Tro ja l’empaitava.

Per la seva banda, Rins ha superat Zarco en l’última volta per entrar segon, igualant el seu millor resultat en Moto GP (aconseguit aquest any a Assen). Els pilots catalans han ocupat quatre llocs entre el top 5, amb Maverick Viñales (Yamaha) quart i Dani Pedrosa (Honda) cinquè. Aleix Espargaró (Aprilia) ha entrat onzè, mentre que el seu germà Pol (KTM) s’ha hagut de retirar. Per la seva banda, Jordi Torres (Ducati) ha estat baixa després de lesionar-se dissabte.

Bagnaia i Martín, campions

Les curses de Moto 2 i Moto 3 han coronat els respectius campions quan encara falta una cursa per disputar-se, al País Valencià a mitjan novembre. En la categoria mitjana, Pecco Bagnaia s’ha coronat amb el tercer lloc rere Luca Marini i Miguel Oliveira (el seu rival pel títol). Àlex Márquez ha entrat setè després d’haver sortit de la posició preferent.

En la categoria petita, Jorge Martín s’ha imposat en solitari després de trencar una tensa cursa de grup, i s’ha proclamat campió quan el seu rival Marco Bezzecchi ha caigut del segon lloc al cinquè en l’última volta. Sobre la mateixa línia de meta, Enea Bastianini ha pispat el tercer graó del podi al gironí Albert Arenas, que ha entrat quart.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)