Motociclisme

Tito Rabat renuncia a córrer el gran premi de València

Motociclisme. Moto GP. El pilot barceloní sí que pujarà a la moto per fer el test posttemporada a Xest dos dies després de l’última cursa del mundial

Tito Rabat no disputarà el gran premi de València de Moto GP, previst pel cap pels dies 16, 17 i 18 de novembre, i que posarà punt i final a la temporada. El pilot de l’equip Reale Avintia Racing ja ha pujat a la moto però encara no està en condicions per competir. “Encara no estic al 100% i seria molt perillós per a mi i per a la resta de pilots tornar el proper cap de setmana”, ha afirmat el barceloní, que considera que aquest és “la millor decisió”. Tito Rabat, però, sí que participarà en els tests posttemporada que se celebraran, com ja és habitual, després de la cursa de Xest, l’última de l’any. “Llavors veurem com em sento i seguiré treballant per recuperar la cama i arribar al màxim nivell abans de començar la propera temporada. Això és el més important”, diu Rabat.

El pilot català es recupera d’una triple fractura a la cama dreta que es va fer durant ens entrenaments del gran premi de la Gran Bretanya a finals d’agost.

Ara mateix, doncs, no està clar qui pilotarà la moto de Tito Rabat a Xest, ja que el seu substitut en les últimes curses, Jordi Torres, ha passat aquesta setmana pel quiròfan després de trencar-se el dit polze en el gran premi de Malàisia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)