Dakar

Brabec assalta el lideratge

Motor. El nord-americà fa una etapa impecable des dels primers quilòmetres i relleva Quintanilla com a líder de la categoria de motos

Ricky Brabec (Honda) ha assolit el lideratge del Dakar en motos després d’endur-se la victòria de la quarta etapa, que ha tingut una especial en dues parts de 405 km. El pilot nord-americà ha pres la iniciativa des de l’inici i ha assolit un marge de vint minuts respecte del líder anterior, el xilè Pablo Quintanilla (Husqvarna), que ha acabat novè i ara és segon de la general. Rere de Brabec han arribat a la meta els pilots de KTM Matthias Walkner, Toby Price i Sam Sunderland. Els dos darrers són tercer i quart de la general. El vencedor de la tercera etapa, el francès Xaier de Soultrait (Yamaha), no se n’ha sortit obrint la ruta i ha perdut 23 minuts que el fan recular fins al novè lloc de la general. El millor català –i l’únic que de moment ha completat l’etapa– ha tornat a ser Oriol Mena (Hero), que continua dotzè de la prova amb la desena posició en la cronometrada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)