Dakar

Nani Roma, tercer, consolida el podi de la general

Motor. Loeb s’endú la victòria d’etapa i Al-Attiyah, segon, augmenta el seu avantatge com a líder de la general

Nani Roma (Mini) continua tercer de la general del Dakar després d’acabar la cinquena etapa –segona part de la marató– en la tercera posició. El pilot de Folgueroles acaba la primera part de la prova –demà hi ha descans– amb una actuació molt sòlida i amb serioses possibilitats de pujar al podi. Roma ha arribat a 24:04 del vencedor, que per segon cop aquesta ha estat Sébastien Loeb (Peugeot), que ha fet una especial impecable. Entre els dos pilots s’ha situat el qatarià Nasser Al-Attiyah (Toyota), que reforça el lideratge de la general perquè ha estat capaç de treure setze minuts al francès Stéphane Peterhansel (Mini), que ha acabat quart. Només cinc cotxes, fins al moment, han arribat a la meta d’Arequipa.