Motociclisme

Baldassarri para els peus a Lüthi en Moto 2

Motociclisme. Els catalans Àlex Márquez i Xavi Vierge, setè i desè en l’arrencada del curs a Losail en la categoria mitjana. Albert Arenas, sisè en Moto 3

Lorenzo Baldassarri és el primer líder del mundial de Moto 2 després de vèncer aquesta tarda el GP de Qatar de la categoria mitjana. El pilot italià de l’equip de Sito Pons ha encapçalat la cursa des de la segona volta, però Tom Lüthi l’ha empaitat en els últims girs i ha estat a punt de pispar-li la cartera sobre la línia de meta. Baldassarri ha guanyat per tan sols 26 mil·lèsimes. El tercer esglaó del podi ha estat per al company de Lüthi en l’equip Dynavolt, Marcel Schrötter, que havia sortit de la posició preferent.

El primer líder de la cursa ha estat Xavi Vierge, segon a la graella, però el de Castellbisbal ha perdut pistonada a mesura que avançava la cursa i ha entrat desè. El seu company en l’equip Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, Àlex Márquez, ha entrat setè havent arrencat novè.

En Moto 3, Kaito Toba (Honda) s’ha imposat en la recta final a Lorenzo Dalla Porta (Honda) i Aron Canet (KTM). El gironí Albert Arenas (KTM) s’ha mantingut tota la cursa en el nombrós grup capdavanter i en les primeres voltes ha arribat a col·locar-se tercer. Al final ha entrat sisè, el mateix lloc que havia ocupat en la graella de sortida.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)