Fórmula 1

Bottas bat Hamilton per 23 mil·lèsimes i s’endú la posició preferent a Xangai

Fórmula 1. Els Mercedes ocupen la primera línia de la graella del GP de la Xina i avantatgen de tres dècimes els Ferrari de Vettel i Leclerc

Valtteri Bottas ha fet aquest matí (hora catalana) la posició preferent en el GP de la Xina, la cursa número 1000 de la història del campionat del món de F-1. El pilot finlandès de Mercedes ha batut el seu company Lewis Hamilton per només 23 mil·lèsimes, i demà les fletxes de plata ocuparan la primera línia de la graella per segon cop en tres curses del 2019.

En la segona línia s’han classificat els Ferrari de Sebastian Vettel i Charles Leclerc, a tres dècimes dels Mercedes i separats entre ells per tot just 17 mil·lèsimes. En una clara il·lustració de la jerarquia competitiva, els Red Bull de Max Verstappen i Pierre Gasly ocupen la tercera línia, per bé que no han arribat a temps de fer el segon i definitiu intent. L’holandès s’havia intercalat entre els Ferrari en el primer intent, mentre que el francès ha entrat en la Q3 per primer cop amb l’equip de Milton Keynes.

La resta de posicions en el top 10 han estat per als Renault de Daniel Ricciardo i Nico Hülkenberg, i els Haas de Kevin Magnussen i Romain Grosjean, que tampoc han fet cap volta en la Q3.

Els dos McLaren de Carlos Sainz i Lando Norris han caigut en la Q2 i sortiran catorzè i quinzè, respectivament.

L’última línia de la graella l’ocuparan Antonio Giovinazzi (Alfa Romeo) i Alex Albon (Toro Rosso), tots dos sense temps. L’italià, per un problema tècnic en la Q1 i el tailandès, després d’un accident en l’entrenament lliure previ, en el qual ha destrossat el cotxe.

El GP de la Xina es disputarà demà diumenge a partir de les vuit del matí, hora catalana.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)