Motociclisme

Marc Márquez allarga el seu idil·li amb Austin

Motociclisme. El cerverí aconsegueix la setena posició preferent en el GP de les Amèriques els últims set anys. Pol Espargaró, excel·lent cinquè

Marc Márquez ha aconseguit aquest vespre la posició preferent en el GP de les Amèriques de Moto GP, la setena seguida per al 93 els últims set anys a Austin. El pilot cerverí d’Honda no ha tingut rival en l’entrenament cronometrat, que s’ha disputat amb normalitat i la pista seca després que totes les sessions lliures del matí s’haguessin hagut de cancel·lar per una tempesta elèctrica sobre el circuit. Diumenge s’espera que les curses es facin també amb sol i l’asfalt sec.

El líder del mundial ha fet 2:03.787 al començament de la sessió, i Valentino Rossi (Yamaha) ha hagut d’esperar a la penúltima volta per acostar-se a 0.273 del 93. Cal Crutchlow (Honda) ha completat la primera línia, a 0.360.

En la segona línia, rere Jack Miller (Ducati), quart, s’han classificat els catalans Pol Espargaró –excel·lent cinquè amb la KTM– i Maverick Viñales, sisè amb la segona Yamaha. En la tercera línia, Àlex Rins (Suzuki) ha estat setè. Fora de la Q1, Aleix Espargaró (Aprilia) ha estat setzè, i Tito Rabat (Ducati), 22è. Tampoc ha superat el primer tall Andrea Dovizioso (Ducati), segon en la general del mundial, que haurà d’arrencar tretzè.

En Moto 3, la posició preferent se l’ha endut Niccolò Antonelli (SIC58 Squadra Corse Honda). El maresmenc Aleix Viu, substitut per segona cursa seguida del lesionat Alebert Arenas en l’equip Ángel Nieto, ha estat 27è.

L’entrenament cronometrat de Moto 2 ha estat l’última sessió del dia. Àlex Márquez ha signat una gran última volta i ha quedat a menys de sis centèsimes del registre de Marcel Schrötter, que ha fet la segona pole en tres curses. Per la seva banda, el company del cerverí en l’equip EG 0,0 Marc VDS, Xavi Vierge, no ha superat el tall de la Q1 i sortirà vintè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)