Fórmula 1

Ara toca renovar

Motor. La F-1 s’acomiada del Circuit de Barcelona-Catalunya el 2019 amb dos dies de tests de grup després del Gran Premi de diumenge

La F-1 va posar punt final ahir a tretze dies d’activitat al Circuit de Barcelona-Catalunya el 2019, a la pretemporada (vuit), el GP del cap de setmana passat (tres) i el test de grup després de la cursa, dimarts i dimecres. Ara la prioritat del traçat vallesà és la renovació del contracte amb la F-1, que s’hauria de resoldre en els pròxims dos mesos. El Circuit ha estat la seu d’una cursa de F-1 des del 1991, quan es va inaugurar. Els últims cinc anys, a més, ha estat el més utilitzat per la F-1.

El millor temps el va fer el pilot rus de F-2 Nikita Mazepin, de 20 anys, que va pilotar el Mercedes W10 vencedor diumenge com a part del programa de formació que ha contractat amb l’equip platejat. Al migdia va fer una virolla a l’Estadi, però va tancar el dia amb 128 voltes i un temps d’1:15.775, dues dècimes més lent que Bottas dimarts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)