Motociclisme

Márquez recull el premi Sport Cultura Barcelona

Poliesportiu. El campió del món de Moto GP ha estat distingit junt amb la cantant Rosalía i el pintor Jordi Alumà

Marc Márquez ha rebut aquest migdia el Premi Sport Cultura Barcelona en la categoria d’Esport. El cinc vegades campió del món de Moto GP ha estat present en l’acte de lliurement d’aquest reconeixement, que ha tingut lloc a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. També han estat guardonats la cantant Rosalía, en la categoria de Cultura, i el pintor Jordi Alumà, en la categoria de Millor Trajectòria. Periodistes i membres de l’organització han participat en la votació, en la qual hi havia 58 candidats.

Márquez ha aprofitat l’acte per fer una valoració d’aquest inici de temporada: “Podem estar satisfets, sobretot per les sensacions, que és molt important.” El pilot de Cervera, líder del mundial, amb tres victòries en les cinc primeres curses, ha assegurat que no pot baixar la guàrdia: “En aquest campionat, si et despistes en un entrenament, ja estàs cinquè.” També ha parlat dels seus rivals en la lluita pel títol: “Puntualment sortiran molts pilots, com Quartararo, Petrucci, també Valentino i Rins, però al que veig més perillós és Dovizioso.” Márquez ha acabat valorant la temporada del seu company d’equip, Jorge Lorenzo: “És un pilot capaç d’anar molt ràpid, però ho ha de tenir tot en el lloc que ell vol. És diferent pilotatge. És molt fi, com es va veure a Yamaha i Ducati, i si li toca improvisar li costa una mica més. Tard o d’hora, i això pot ser ja en la propera cursa, a Mugello, pot treure el cap al davant.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)